Thuis Nieuws

Wat de Stijve Geschilde Opblaasbare Boot is

Certificaat
Van goede kwaliteit opblaasbare sportboten voor verkoop
Klantenoverzichten
wij werkten met Steen 4 jaar, zijn de boten zonder problemen hoog - kwaliteit. hun verkopers zijn zeer vriendelijk en professioneel allen.

—— Paulo Anderson

De steen heeft zeer sterk R&D-vermogen, dat vele high-tech producten voor onze instelling aanpaste. wens om betere samenwerking met Steen op breder marinetimegebied te hebben.

—— Dr. Kamran Khan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Wat de Stijve Geschilde Opblaasbare Boot is

Wat de Stijve Geschilde Opblaasbare Boot is

 

 

De RIB is een hoge snelheid, weer-bestand boot met hard, gedeeltelijk schil die het om bij hoge snelheden toestaat te reizen. De RIB werd ontwikkeld eind jaren negentig en werd hoofdzakelijk gebruikt om aan te komen of speciale krachten, zoals de US Navy Seals of Leger Delta-eenheidën te evacueren. Draagbaar, lichtgewicht en ruw, wordt de schil van de RIB gemaakt van glasvezel versterkt plastiek, terwijl de uitzetbare tubulaire zijrand van een nieuw type van synthetisch rubber en nylon versterkte vezel wordt gemaakt. Het kan van het schip of door bevoorrading via parachutage worden opgesteld en kan gemakkelijk door ondiep water overgaan of aan sterke winden boven 45 knopen het hoofd bieden.

 

De RIB verwijst naar een hoge snelheidsmotorboot met een FRP-bodem en twee opblaasbare buizen. Het materiaal van de buis wordt over het algemeen gemaakt van pvc-materiaal en Hypalon-materiaal. Het is duurzaam, corrosiebestendig en bestand koude.

 

 

 

 

 

Bartijd : 2012-09-16 10:30:05 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Qingdao Stone Yacht Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Grace Li

Tel.: 86-15505323188

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)